آلوده شدن فلاسک و سلول ها با باکتری و قارچ ها
باکتریها و قارچها ، از جمله کپکها و مخمرها ، همه جا در محیط هستند و قادرند به سرعت در محیط غنی کشت سلولی رشد کنند. اندازه کوچک و سرعت رشد سریع آنها ، این میکروب ها را شایع ترین آلاینده های کشت سلولی می کند. در غیاب آنتی بیوتیک ها ، معمولاً باکتری ها را می توان در چند روز پس از آلودگی در یک کشت تشخیص داد ، چه با مشاهده میکروسکوپی و چه اثرات مستقیم آنها بر روی کشت (تغییر pH ، کدورت و مرگ سلولی). مخمرها به طور کلی باعث کدر شدن محیط رشد می شوند ، در حالی که کپک های قارچی میسلیوم منشعب تولید می کنند که در نهایت به صورت توده های خزدار شناور در محیط ظاهر می شود.
- مهمان ها 3 سال قبل پاسخ داد
- شما باید برای ارسال دیدگاه وارد شوید
پاسخ شما
لطفا جهت ثبت نام ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.